No images
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5Photo Title 6Photo Title 7Photo Title 8Photo Title 9Photo Title 10

S'morgens begon de dag om 8:45 met ontbijt in de eetzaal. We gingen met zijn allen eten en er stond een heel buffet: Broodjes, boterhammen, jam, vlees, kaas enz. We hadden een vossenjacht na het eten en we moesten in groepjes ik zat met: Goof, Jos, Bart, jeff en ik. We gingen door het dorp lopen en daar moesten we speciale foto's maken, hiermee kon je punten verdienen. We konden extra punten verdienen door 3 meisjes van de organisatie te zoeken: Janne Sanne en Ilse. Daar moesten we een banaan zo vaak mogelijk doorgeven maar dat moest, niet normaal nee, het moest met je VOETEN. Voor de rest moesten we gewoon een (pokkeneind) lopen. We moesten bijvoorbeeld op de foto met de krant van vandaag of met de plaatselijke bevolking.

Om 12:00 uur waren we terug bij de herberg, waar we vervolgens om 12:15 uur gingen eten toen we klaar waren met eten moesten we om 13:30 uur in de bus richting Mersch, waar we concert hadden en daarna om 18:00 uur richting Consdorf om daar ons tweede concert te geven en daar bleven we nog even ons om te drinken. Er werd gepraat en dan had je de hele tijd kinderen die achter je aanrenden als je op stond maar later waren ze moe dus deden ze dat niet. Toen we terug gingen naar de jeugdherberg waren we de hele tijd aan het zingen. Terug in de jeugdherberg gingen we onze spullen weg zetten en daarna naar een grote ruimte speciaal voor ons daar stonden tafels en daaromheen stoelen daar gingen we zitten praten en daar is en blijft het altijd gezellig!!!!

Tot morgen!  

Groetjes: Pim, Jeff, Marco en Jos of hoe je het ook kunt noemen kamer 104.

SAM 2344-kf