No images
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5Photo Title 6Photo Title 7Photo Title 8Photo Title 9Photo Title 10

 25 juli 2016, Nuggetmaandag 


Na weer een mooie gezellige vrolijke maar toch ook wel heftige nacht, stond iedereen weer fris en fruitig met gezonde honger klaar voor het ontbijt. De ene met een legere maag dan de ander.

Er waren 5 leden van bmbm die zich tijdens het ontbijt ingehouden hebben omdat ze wisten dat ze nog een titanenstrijd met elkaar aan moesten gaan. 

Deze mannen wisten niet hoe snel ze in de bus moesten gaan zitten om de reis naar luxemburgstad te maken. Eenmaal aangekomen werd er een sprintje getrokken naar de macdonalds en werden er 100 kipnuggets besteld. Het ongeloof was van het gezicht van de cassiere af te lezen. Toen werd het op een eten gezet en werd er indruk gemaakt op de toegesnelde toeschouwers. Mean kipnugget machien Peet verslinde de nuggets alsof het gummibeertjes waren en wist zich hiermee te kronen tot de nieuwe kipnuggetkoning. Ook kevin, marco, ruud en jeff wisten de titanen opdracht op indrukwekkende wijze te volbrengen.

Nadat we terug waren van luxemburgstad werd er lekker gegeten in de jeugdherberg en werden de laatste voorbereidingen getroffen voor de spellenavond.

Om half 9 konden we beginnen met de spellenavond. Onder leiding van sportinstructeur luc J en olympisch comité Jelle, Roel en Peer kon begonnen worden aan de vlaggen parade van de special olympics. Hierna volgde een strijd tussen Duitsland en frankrijk. Onder leiding van vlaggendrager aniek(Duitsland) en Willeke (Frankrijk). Er werd zeer fanatiek gestreden in verschillende disciplines zoals; radijshockey, langzaufen, rod(d)elen, en jeu de roel met peer. Uiteindelijk werd met een gelijke stand aan het eindspel schransspringen begonnen. Hierin werden op zichzelf staande heerlijke voedsel waren met elkaar gecombineerd. Duitsland ging hierbij aan de leiding maar frankrijk maakte een knappe inhaalslag. Zij gingen er dus uiteindelijk met de eer vandoor doordat captain willeke zichzelf opofferde in teambelang en haar grenzen verlegde. Hierna bleef het nog lang onrustig in de jeugdherberg.

Ohja we hebben ook nog een concert gegeven. Het was goed.

 

IMG 7823

Spellenavond

SAM 2355-kf

Groepsfoto Luxemburg-stad

IMG 7822

Spellenavond: the special olympics: Frankrijk tegen Duitsland.