No images
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5Photo Title 6Photo Title 7Photo Title 8Photo Title 9Photo Title 10

Dikke FOMO. Jonge, nie gezond.

Dagen als dinsdag 26 juli maken Luxemburg tot een ware slijtageslag. De gevolgen hiervan blijven tot op het moment van schrijven sterk merkbaar.

De dag begint met het verwerken van de vele vitaminen die de dag ervoor ingenomen zijn. De combinatie van Doritos, yoghurt, sambal, apfelkorn, Smirnoff en Diekirch zorgt bij een enkeling zelfs voor een allergische reactie. Het effect van Luxemburg op het lichaam blijkt wederom niet te onderschatten..

Na een rustige ochtend wordt concerttournee hervat bij camping Auf Kengert. Na afloop van een zonnig concert kunnen de natte uniformen weer de bus in. Deze overdosis inwendige mineralen zal later in de week nog leiden tot zoet geurende polo’s.

Uien met hamburgers als lunch, NICE. Eindelijk een stuk vlees. De klassementscarnivoren schuiven naar  voren in het peloton om alles wat overblijft op het eigen bord te krijgen. Twee man gaan dit jaar voor de bolletjestrui; de trui voor de grootste berg opgegeten uien. Rik Pingen doet op karakter een gooi naar de overwinning, maar wordt zwaar overklast door de Poolse kuitenbijter Gorzelewski.

Na een aantal middagfrisjes en biertjes vertrekt de grote groene teambus naar Camping Ettelbruck. Leuk concert, maar vooral hulde voor de aanwezige snackbar. Kaassoufflés, motdomme lekker man.

Wat volgt is een klassieke Luxemburg avond waarbij de FOMO (google maar) heer en meester is. Nachten als die van dinsdag leiden tot ochtenden als die van vrijdag. Op het moment van schrijven heerst een voelbare spanning door de bus: “ Probeer asteblif de bus schon te halde..” 

In de hoop dat ‘ie schoon blijft, alle liefs vanuit de Ghielen bus.

Namens kamer 112,

Stan

Fons

Szymon

Luc & Kim

 SAM 2385-kf 

Camping Ettelbruck