No images
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5Photo Title 6Photo Title 7Photo Title 8Photo Title 9Photo Title 10

 

Dag 8 en eigenlijk mag deze ook wel gerekend worden tot een van de heftigste dagen. Na een zeer rustige avond… NOT… in de trendy Flying Dutch Disco en een kampvuur tot in de laatste uurtjes waren we weer fris en fruitig van start gegaan bij het ontbijt. :-)  Eigenlijk kwam toen het minst leuke van de week waarbij sommige leden wel ontzettend veel werk hadden: de kamers opruimen! Alle chips moest nog even snel opgegeten worden en was het tijd om even nog vrij rond te wandelen in Beaufort. Natuurlijk kon voor de meeste een bezoekje aan de bakker niet ontbreken. 
In de middag vertrokken we richting Ettelbruck waar we een goed concert hebben gegeven. Eerst startten we met een heuse marsloop van om en nabij 500m met de klanken van Arosa. Je kon gelijk zijn dat we geoefende marcheerders waren. Daarna kon Bart de grote werkdruk van de week niet meer aan maar kon gelukkig Kevin het stokje even van hem overnemen. Tot slot sloten we het concert af met Ole Fiesta! wat inmiddels iedereen al in zijn vingers heeft gekregen. 
Na het opruimen van het plein was het nog even tijd om een hapje te eten en waren we helaas genoodzaakt om terug te reizen naar het pittoreske Broekhuizenvorst. Na een aantal mededelingen in de bus kwam eindelijk het moment waar we het allemaal toch voor doen: de Awards van de week! Er waren er dit jaar maar liefst 16 uit te reiken met als klapper de Man van de week: Rik Pingen. 3 uur later zijn we weer aangekomen bij ons beginpunt en betekende dat gelijk het einde van onze fantastische reis. Na veel knuffels en kusjes :p moesten we dan toch echt naar huis gaan. 
 
Al met al een geweldige reis met vele mooie momenten. Een jeugdorkest dat 11 concerten op niveau weggeeft waarbij er iedere dag een stevig programma is gepland mogen de verenigingen wel spreken van een topprestatie waar jullie trots op mogen zijn. Geweldig om te zien hoe de onderlinge banden zijn tussen alle leden en hoe vlekkeloos de gehele week heeft gelopen! Echt super bedankt voor de gezellige week aan alle leden, organisatie en natuurlijk ook onze fanclubleden. Jullie zijn allemaal kanjers!
 
De dirigent, Bart Wolters
 
IMG 7879-kf